Naar de hoofdinhoud Naar de navigatie

Inname van grondstoffen

Dienst

Bij De Trip nemen we jouw grond- en afvalstoffen in en maken we hier nieuwe, bruikbare materialen van. Of je nu werkt met grond, zand, steen, puin of groenafval, wij zorgen voor een verantwoorde en efficiënte verwerking. Grondstoffen kunnen bij ons worden aangevoerd op onze goed bereikbare locatie in Utrecht, waar ze zorgvuldig worden gesorteerd, verwerkt en waar mogelijk gerecycled. Zo dragen we samen bij aan een circulaire economie en verminderen we de impact op het milieu.

Welke grondstoffen nemen we in?

Het spectrum aan producten die op de Trip kunnen worden ingenomen is breed, zeer breed. Alles wordt zorgvuldig geselecteerd, gescheiden opgeslagen en zo nodig verder verwerkt en gerecycled om vervolgens ook weer te kunnen worden uitgegeven.

  • Bouw- en sloopafval: Van puin tot hout, we zorgen ervoor dat alles goed wordt gesorteerd en hergebruikt.
  • Grond en zand: Of het nu om schone of vervuilde grond gaat, wij zorgen voor de juiste verwerking.
  • Groenafval: Denk aan snoeiafval en hout; wij maken er bodemverbeteraar of bodembedekking van.
  • Steen of grind: Stenen worden bij ons omgezet in hoogwaardige grondstoffen.

Ook voor andere materialen draaien we onze hand niet om. Voor elke vraag vinden we een oplossing. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Brengen en halen, ook vanaf het water

Aangezien we producten innemen én leveren kun je brengen en halen goed combineren en hoef je dus ook nooit meer leeg te rijden. Een duurzame gedachte die helemaal past bij de filosofie van De Trip. Door onze strategische ligging op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht, zijn we goed bereikbaar vanuit het hele land. Grenzend direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal kun je bij ons ook grondstoffen aanvoeren vanuit het water.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe wij jouw grondstoffen circulair en verantwoord kunnen verwerken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

info@detrip.eu 030 - 24 10 395