Naar de hoofdinhoud Naar de navigatie
Vacatures

Dit zijn onze vacatures

Filters

Zoek vacature

Afdelingen
Locaties
Vacature Grondwerker

Grondwerker

Utrecht Buitendienst

Als grondwerker bij Jos Scholman krijg je veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren, dat vergt een grote mate van zelfstandigheid en inzicht. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit graafwerkzaamheden, het bouwrijp maken van terreinen en het aanleggen van kabels en rioleringen.

Lees meer over Grondwerker

Collega's over werken bij Jos Scholman Bedrijven

“Wat ik heel fijn vind aan werken bij Jos Scholman is de vrijheid die je krijgt. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en er wordt echt naar je geluisterd. Daarbij is de sfeer heel warm en gezellig, je merkt aan alles dat je bij een familiebedrijf werkt.”

Joyce

Directiesecretaresse

“De collega’s en de sfeer bij Jos Scholman maken het werk superleuk. Er is veel ruimte voor gezelligheid en een grapje maar er wordt ook hard gewerkt. Je krijgt volop kansen en er zijn veel doorgroeimogelijkheden.”

Wesley

Monteur

“Ik vind het een top familiebedrijf met enorm betrokken medewerkers. Er gebeurt veel, elke dag is hier écht anders en de ontwikkelingen volgen elkaar telkens weer op. Daarnaast spreken de enorme drive van de familie en innovatiedrang die hier nooit stilstaat me heel erg aan.”

Walter

Operationeel manager

Jouw vacature nog niet gevonden? Stuur een open sollicitatie!

We zijn altijd op zoek naar talent. Zit jouw ideale baan er nu niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Misschien kun je snel bij ons aan de slag.

Rien van Mourik

Rien van Mourik

Personeelsfunctionaris